Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]След 15 години в България няма да има нито

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgСлед 15 години в България няма да има нито
Коментари Харесай

Възрастна жена заплю правителството на протест: Бойко ще унищожи българския народ

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

" След 15 години в България няма да има нито един българин. Продаде тока, продаде водата, продава земята. Ние къде ще сме?! " - пита стара жена на митинг против държавното управление в София, демонстрира БСТВ.

" Чужденци източват парите за водата. Защо толкоз доста Бойко ненавижда народа си? Защо не спрат да крадат? Младите да вървят по чужбина, да са прислужници, да ги подритват. Това вършат цужденците с българските младежи, дето могат да работят за България, да възкръсне България. А той ги принуждава да вървят по чужбина.

" Пу, не го е позор " - изплюва се дамата пред камерите. " Това е нахален човек, той няма възприятие, няма любов към народа си. Каква пенсия ми е дал като съм спала по нивите, по земята, непрекъснато работех за 150 лв. заплата и най-после 3 заплати не ми ги даде и в този момент ни водят на минималната пенсия, мене, робинята. Това ли заслужих? " - възмущава се старата жена. 
``
реклама



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР